Tyrkerbråket i Nederland ingen bombe akkurat.

Tyrkia og europeisk borgerkrig.


Jan Hårstad

Det var hyggelig at noen etterlyste noen ord fra meg om Tyrkerbråket i Nederland. Før jeg ble ekskludert fra Verdidebatt i januar, skrev jeg flittig der om kurder-tyrker krigen som foregikk under den offisielle pressens radar inni Europa.


gettyimages-652201248jpg

Fra de siste demonstrasjonene i Nederland  Det har vært slik i mange år at tyrkere og kurdere lever i alle nedslitte industribyer i EU og fører politiske og kriminelle kriger i disse ghettoene.   Både den tyrkiske staten og de tre mest kjente kurdiske organisasjonene lever stort av narkotikakriminalitet. Det foregår ikke bare en krig mellom PKK og Tyrkia om ØstTyrkia, men også om hvem som skal ha hegemoni innen narkotikahandelen da Tyrkia er selve hovedinnfartsåren fra Asia til Europa.    Vi må minne om at dette er en av verdens aller største økonomier sammenlignbar med bilindustrien og den slags.    Den etter hvert berømte tyrkiske etterretningstjenesten MIT har som partner De Grå Ulvene som betrakter seg som sturmabteilungen for tyrkisk neo-ottoman Imperialisme. Disse driver med alle former for kriminalitet samt terror inni den tyrkiske diasporaen i Europa. Avvikere forfølges.


hakan-fidan-mitjpg

Hakan Fidan, tidligere MIT-sjef    Jeg skriver dette fordi korrekte journalister hadde vanskelig for å se at de 1000 tyrkerne som demonstrerte utenfor det tyrkiske konsulatet i Rotterdam i helga gjorde Grå Ulvetegn.    Forut for hendelsene i Nederland var det Tyskland som stoppet tyrkisk politisk aktivitet med henblikk på folkeavtemningen i Tyrkia 16 april 2017. Hvorfor det?    Rett og slett av sikkerhetsmessige grunner fordi det pågår en tyrkisk-kurdisk krig som har tydelige ringvirkninger i EU.     Tysk etterretning anslår at PKK har 13 000 medlemmer inni Tyskland og dette er folk med våpenerfaring ofte. De sammenstøtene som har vært mellom tyrkere og kurdere har nesten skremt vettet av tysk politimyndigheter.


ulkucu-baskan-costuulkujpg

Her viser tyrkere tegnet til de grå ulvene. Organisasjonen er beskrevet som ultra-nasjonalistisk eller ny-fascistisk.    Derfor går Tyskland/EU i gang med å bygge en militær øvingsbase i Schnøggersburg som ser ut som en typisk Ruhrby. Ferdig i 2018 til anslått pris på 140 millioner Euro. Øvelse for bykrig.    I september 2016 utga Laurent Obertone boka Guerilla som er svartelistet i det offentlige Frankrike.    Tendensen er denne: både de ukorrekte selvtenkerne av typen Eric Zemmour, Udo Ulfkotte og Laurent Obertone ser utmerket godt at EU går mot borgerkriger, men det gjør også de innenlands etterretningstjenestene veldig godt. Det er bare det at de har ikke lov til å si det. Ikke noen av dem.    Tyskland har 1,4 millioner tyrkere med tyrkisk stemmerett . De har med andre ord dobbeltpass, dobbelt statsborgerskap som de 400 000 tyrkere i Nederland.    Vi vet at de politisk korrekte bruker ordet INTEGRERING i annen hver setning, men som vi ser nå tydelig demonstrert: etter å ha vært "integrert" i 30-50 år så betrakter EU-tyrkerne seg framdeles som primært TYRKERE.


 oic_largejpg

OIC jobber for å bedre relasjonene medlemsstatene imellom, og for å spre kunnskap og avlive vrangforestillinger om islam på verdensbasis. Medlemsstatene teller til sammen nærmere 1,5 milliarder innbyggere, noe som gjør OIC til verdens største religiøse, overstatlige medlemsorganisasjon. Organisasjonen endret navn i 2011, og het tidligere "Organisasjonen for islams konferanse".    Det gjelder naturligvis alle innvandrere fra muslimske stater og en sentral grunn til at denne integreringsfiksjonen aldri realiseres er at Organisasjonen for den Islamske Konferansen stuper inn milliarder av dollar i Europa for at muslimene IKKE SKAL BLI INTEGRERTE. Bygger islamsk infrastrukturer.     Så også med den mektige tyrkiske "statsislam" som utdanner Imamer for land som Tyskland og Nederland i moskeer betalt av Tyrkia og som samarbeider godt med globale Muslim Brotherhood. Folk i dress og slips dette siste. "Islamfunksjonærer" ifølge Bassam Tibi.


accb804d7bc9e7c7fdc05a7aebc1d55bv1_max_755x566_b3535db83dc50e27c1bb1392364c95a2jpg
Bassam Tibi er en syriskfødt tysk statsviter. Han er kjent for sine analyser av islamske land og sivilisasjoners internasjonale forbindelser.      Da kunne vi i 2016 lese av Muslim Brotherhood hadde fått det slik i Wien at de drev alle byens muslimske barnehager for myndighetene hadde fått det for seg at Muslim Brotherhood var "moderate". Naturligvis politikere som ikke aner hvem Hassan al-Banna var.    Ja, denne stormen som Kalif Erdogan har blåst opp har naturligvis som målsetting å hisse opp tyrkisk islamo-nasjonalisme for at han skal vinne folkeavstemning om enmannsdiktatur 16 april.    På lengre sikt er hovedproblemet dette: det neo-ottomanske prosjektet går ut på å gjenreise Tyrkia som den dominerende muslimske verdensmakt det var forut for 3. mars 1924.    Når da de fleste Nato-land - Norge medregnet - driver og væpner, utdanner kurdiske Peshmergas til å bygge et KURDISTAN som også omfatter Tyrkia, befinner Nato-Tyrkia seg definitivt i krig mot Nato. Krig mot Nato!


_24664jpg
Konflikten mellom EU og Tyrkia kan føre til at Tyrkia utløser en ny emigrant-strøm    Resultatet kan bli to varianter:

Tyrkia kan oversvømme EU med millioner av flyktninger.
Tyrkia kan forlate Nato og gå over til Shanghai Cooperation Organization ledet av Kina og Russland.    Uansett utviklingslinjer: her blir det kriger og konflikter så langt øye kan se.
Også inni Europa. Bygerilja og terror.


Bilder/tekst: Knut Lindtner

Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus