Tyrkia i EU: en trojansk hest.

Trojansk hest har sitt opphav fra gresk mytologi. Etter voldsomme kamper klarte ikke grekerne å innta Troia. Dermed bygget de en hul hest som i hemmelighet ble fyllt med mange krigere. Denne hesten ga de til innbyggerne i Troia som en "gave". Etter at trojanerne hadde dratt den innfor murene kom de greske krigerne ut av en hemmelig luke og kunne innta byen. Moral: gaver fra uvenner skal du være forsiktig med.

Knut Lindtner


Oppklaring

 

Generalplanen


Når man ser seg rundt i sosiale medias kommentarfelt, er det mange som sender spitord og aggresjoner mot de politikere i Europa som fronter dette enorme inntaket av muslimer og afrikanere. En vanlig oppfatning også i offisielle media, er at EU-politikerne har fått et anfall av religiøs humanisme og opptrer som Moder Theresa for å redde menneskeheten. Alt dette er naturligvis det totale tullball.


Gå nå inn på wikipedia på "Union for the Mediterranean" som vi forkorter til UM. Den ble stiftet i juli 2008 og da hovedkvarteret ligger i Barcelona har prosjektet også blitt kalt Barcelonaprosessen.

 

union_for_the_mediterranean_-_updatable.svg_1.png

Union for the Mediterranean


Her viser wikipedia et kart over de arabiske medlemsland, hele 15 stater med stort og smått. Med unntak av avvikere som Libya og Syria, innbefatter UM-prosjektet hele NordAfrika fra Tyrkia til Marokko.


En av grunnene til at det er så mange fattige i EU, er at Brussel har veltet astronomiske summer i dette prosjektet som ganske enkelt går ut på at lage en politisk/økonomisk UNION mellom det islamske NordAfrika og Europa. Alle de sentrale landene er kandidatmedlemmer både til EU og Nato. (se Natos web)


For at dette skulle fungere i praksis jobbet man med å europeisere lovverket i de islamske statene og som motytelse skulle Europa bli multikulturelt islamisert. Det man derfor avtalte i Barcelona var at EU skulle ta imot et sted mellom 50- 70 millioner immigranter fra deres arabiske partnerstater.


Til dette arbeidet opprettet Brüssel i 2010 en kommissar for migrasjon som også uttalte at i løpet av 20 år skulle EU oppta 70 millioner fra Afrika/Arabia.


Denne planen er aldri oppgitt. Den nåværende Migrasjonsminister i EU, grekeren Dimitris A, driver jevnlig og gjentar at planen er at 70 millioner flyktninger skal opptaes.

 

_jex5851.jpg

Dimitris Avramopoulos, EUs migrasjonsminister


Det aller siste på denne fronten nå er at EU-parlamentspresident Martin Schulz sier at det hersker full enighet i Kommisariatet om at medlemskapsforhandlinger med Tyrkia skal gjenopptaes.


Det er da jeg også begynner å lure på hva det er som feiler disse globalistene.

 

Nato-Tyrkia har jo uten noe folkerettslig mandat gått inn i Syria i en storkrig mot Kurderne.Som jeg har skrevet om utallige ganger: den kurdisk-tyrkiske krigen utspiller seg også voldelig på gatene i Europa, aller sist i gateslag i Rotterdam og før det i Wien. Bare i Tyskland er det 2-3 millioner tyrkere som opererer med rundt 6000 informanter og 800 MIT-etterretningsoffiserer som naturligvis arbeider for å gjøre Tyrkia til en stormakt i EU samt føre underjordisk krig mot PKK og andre kurderpartier.

 

turkisch-day-in-berlin.jpg

En tyrkisk-tysk demonstrasjon i Berlin


Islamister har en helt annen langhistorisk måte å tenke på. Det er på ingen måte glemt at OttomanTyrkia forsøkte på 1600-tallet to ganger å erobre Europa men ble slått tilbake ved Wien. Med nød og neppe. Mange eksperter på terrorisme er idag av den mening at den sentrale Gudfar for Jihadgruppene i verden ikke lenger er SaudiArabia, men Erdogan-regimet i Tyrkia.


Å slippe Tyrkia inn i EU er den trojanske hesten som definitivt vil destabilisere EU til kaos og vold. Jeg tør si: helt garantert.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus