Tyrkia lyger

av

Paul Craig Roberts

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.


Tyler Durden ved Zero Hedge (en finansblogg) har fulgt  flyruten til det russiske flyet ifølge Tyrkia og Russland.  


Vi vet at Tyrkia lyger av tre grunner.


En grunn er at NATO-regjeringene lyger hver gang de åpner munnen.


Den andre grunnen er at Tyrkia´s påstand om at SU-24-flyet var over tyrkisk territorium i 17 sekunder, men bare fløy 1,85 kilometer, betyr det at SU-24 fløy med en fart som ville medført at det steilet og falt ned. Hele den vestlige mediaverden var for inkompetent til å bruke enkel matematikk!


En tredje grunn er den: hvis tyrkiske påstander om at de 17 sekunders luftkrenkelse er sann, så er 17 sekunder ikke lenge nok til at en tyrkisk pilot får klarering til en så alvorlig og uforsvarlig handling som å skyte ned et russisk militærfly.  Hvis SU-24 fløy med normal hastighet og ikke med en som ikke ville holde flyet oppe, ville ikke den påståtte luftkrenkingen ha vart lenge nok til å bli lagt merke til.  En nedskyting måtte ha blitt arrangert på forhånd.  Tyrkerne visste at russerne, dumt nok, stolte på avtalen om at det ikke skulle bli noe luft-til-luft konfrontasjon, men de ba pilotene se etter en mulighet (for nedskyting).  I en tidligere artikkel har jeg grunngitt denne uforsvarlige hendelsen.

 

I Tyrkias forklaring til FN´s sikkerhetsråd  gir det seg selv at det er en løgn.  Brevet lyder:  I morges (24. november) kom 2 SU-24-fly  av ukjent nasjonalitet  nært tyrkisk luftrom.  Flyene det er snakk om ble advart 10 ganger i løpet av en periode på 5 minutter på nød-kanal, og bedt om å forandre kursen sørover øyeblikkelig.


Da SU-24 er et russisk fly, da Tyrkia er i stand til å identifisere at det er et SU-24, hvordan kan da nasjonaliteten til flyet være ukjent?  Hvis SU-24 bruker 17 sekunder på å fly 1,85 kilometer, skulle et SU-24 ha fløyet 32,6 kilometer på fem minutter.  Tror noen at et supersonisk fly kan fly i «steilefart» (stall speed) i 17 sekunder, langt mindre i fem minutter?


Vent ikke noen sannhet fra noen vestlig regjering eller fra noen vestlig medier.  Regjeringer og medier vet at den vestlige befolkning er uten utdannelse, uvitende og de kan  stole på at de aksepterer en hvilken som helst meningsløs historie.  I vesten har denne «sannheten» et fast grep.  Russerne trenger å våkne opp til dette faktum.


NPR (National Public Radio) bekreftet i morges at media er regjeringens propagandaorgan.  Diane Rehm-showet i NPR presenterte oss for en gruppe pratmakere.  Bare én var informert: en professor fra Middle East Institute of the London School of Economics.  Resten var «eksperter» av typen dumme amerikanere.  De gjentok alle løgnene: «Russerne angriper alle unntatt IS».  Hvordan kan det være andre enn IS å angripe når en USA-general som overvåket området nylig fortalte kongressen at «bare 5» av våre trenede «opprørere»  var igjen?  Allikevel blir myten om «moderate opprørere» holdt i live av disse løgnerne.


«Flyktningene flykter fra den brutale Assad».  Legg merke til at det alltid er Assad som er brutal, ikke IS, som har skåret ut motstandernes hjerter og spist dem, og som rutinemessig hogger hodet av folk og utfører de frykteligste grusomheter.  Her har vi «eksperter» som skylder på Assad.  «Ekspertene» sier at flyktningene flykter fra Assad, ikke fra IS.  Flytningeproblemet er Assads skyld, ikke IS´s.  Alt er Assads skyld fordi han ikke gir opp og overlate Syria til Washingtons IS-lakeier.


Det var ingen kunnskap blant «ekspertene» om at IS er en Washington-skapelse, eller at inntil Paris-angrepet støttet Washington IS varmt med både ord og våpen mot russiske flyangrep, som tok både Washington og IS på senga.  Dette er ekstraordinært når man tar med i betraktningen  det faktum at USAs ansvar for IS ble vedgått på TV av den tidligere sjefen i Pentagon´s Defense Intelligence  Agency.  

Godtroende amerikanere som gir penger til NPR støtter løgner og propaganda som har resultert i død og fordervelse for millioner av mennesker og som kan føre til den tredje verdenskrig.  De vestlige mediahorene medvirker til forbrytelser, fordi de mislykkes i sitt ansvar å holde regjeringen ansvarlig og gjør det umulig at sann informasjon når folket.  Vestlige medier oppfører seg som heiagjenger for død og ødeleggelse.


Denne artikkelen er oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bloggkommentarer levert av Disqus