Tyskland på stupet

Tyskland på stupet.

 

Ingrediensene i borgerkrigen.


I helgen skjedde det at et dusin venstreekstremister, Antifas, lå i dekning og ventet på at fire høyreekstreme skulle komme fra en demonstrasjon. Med jernstenger og baseballkøller ble de fire delsvis "lebensgefärhlich verletzt" og sendt til sykehus.

Det andre som skjedde lørdag 16 januar 2016 var at 300 politifolk i Düsseldorf gikk til en razzia ved byens Hauptbahnhof i det som på folkemunne kalles "Maghreb-kvartalet" siden dette er hovedkvarteret for de nordafrikanske bandene. 40 ble arrestert.


e14.jpg


Den siste skandalen angående Justis- og Politimyndighetene er at disse bevisst har lagt lokk over Ausländerkriminalität da fakta om denne etter deres oppfatning ville styrke høyrepopulismen. Men allikevel så propper en hemmeligstemplet politirapport om temaet opp i pressen før siste helg og den heter "Casablanca-rapporten" - storavisene har lagt deler ut til lesning. Jeg prøvde meg også, men ble fort lei av Raub, Diebstahl, Hehlerei og Drogenhandel. Omfanget er naturligvis enormt, noe folk på gatene har forstått i årevis, men altså ikke korrekt virkelighet.


Løsningen, så som visekanzler Sigmar Gabriel ser det, er å sende kriminelle fra Maghreb tilbake til hjemlandene Marokko og Algerie som i minst tyve år har vært utsett som de nye medlemmer av EU og har mottatt milliarder av Euro for forberedelser.


Reaksjonene fra disse landene har vært et NEI som nå sjokkerer både Berlin og Brüssel. Det var det ingen som hadde trodd. Gabriel kommer med rasende reaksjoner: okei,skal det være på den måten, kommer det ikke en Euro til Marokko og Algerie! Dessuten krever tunge folk i politikereliten at grensa til Østerrike må stenges og Østerrike svarer med å si at de temporært opphører Schengenlovene.


Italia er imot å gi fem øre til islamoTyrkia og får med seg ØstStatene i å blokkere EU-tanken om 3 milliarder Euro til regimet Erdogan. Her er det verken krigen mot kurderne eller bortfall av demokrati i landet det tenkes på, men at NatoTyrkia samarbeider med smuglermafian. Det er den greske presidenten Pavlopoulos som avfyrer en salve om dette i Der Spiegel.


image_aa01neo0131_5184.jpg


Dette krever en lengre forklaring fra den person i Norge som har skrevet mest om den tyrkiske etterretningstjenesten MIT. Vanlig norsk-norsk oppfatning er jo at en etterretningstjeneste jager mafiabander og narkoterrorister. Sånn er ikke virkeligheten i den tredje verden.


Med henvisning til professor Daniele Ganser: I de landene som brukes for transitt-smuglerland av heroin/kokain etc - en av verdens største økonomier - holder etterretningstjenestene seg med avdelinger som tar "toll" av transittvarene. Ved dette havner også f.eks MIT inni narkobandene som igjen kan hyres for spesielle oppdrag som likvideringer, terror og kriger. Det er ikke slik i Tyrkia at mafiaen for menneskesmugling kan drive med dette på egen hånd uten at det er velsignet av MIT og ErdoganStaten.


Erdogans politikk er uttalt islamsk Neo-Ottoman, noe som ultrakort går ut på å gjenreise OttomanKalifatet til verdenssenteret for Islam og utbre Islam i Europa som en tung politisk spiller. Sett fra dette synspunktet er muslimske flyktninger til Europa som en drøm som går i oppfyllelse: Europa splittes, destabiliseres og islamiseres og Brüssel-Berlin ligger på kne foran Erdogan og lover hurtig medlemskap i EU. 75 millioner nye muslimske EU-medlemmer. En kan ha fornemmelsern av at Tyrkia leker seg med EU.


Den som har sagt de mest sannferdige sakene om hvordan dette henger sammen er den ungarske finansministeren LASZIO BOGAR som det finnes et videoopptak med som interesserte burde få sett. Enn så lenge vet jeg ikke om noen europeisk toppolitiker som har snakket sannere om flyktningestrømmens planlagte karakter.


Det er da selvmordsepidemier i det tyske politiet. Deres fagforeninger krever 12 000 nye stillinger fram til 2019 og de sosialdemokratiske herrene Maas og Gabriel trykker på for at politiet skal åpne en ny front. Ikke mot ausländerkriminaliät, men mot det nasjonale tyske Borgerværnet som eksploderer i oppslutning. Juridisk henviser innenminster Maas til lover om staten VOLDSMONOPOL og allerede i helga har det i byen Hameln kommet til sammenstøt mellom Bürgerwehr og politiet.

Høyst sannsynlig det første skritt mot omfattende voldelige sammenstøt.


image.php-2.jpeg


Når jeg ser sosialdemokratene Maas og Gabriel på videoer, går tankene mine til de sosialdemokratiske herrene Ebert og Noske i perioden 1918- 1920 som ikke hadde problemer med å knuse folkelige bevegelser. Det heter fra Gabriel permanent at det er høyreekstreme som er skyld i det uføre som Tyskland befinner seg i; "Rechtsextreme gefährden Zusammenhalt in Deutschland" - det er de høyreekstreme som truer samhold i Tyskland. Derfor må "kampf gegen Rechts verstärken" og en må gå løs på "strafbare Ausserungen im Internet.»


Følgende motsetninger akselrerer kaos inni Tyskland:


væpnete sammenstøt mellom voldsvenstre/Antifa og høyreorienterte/Pegida.


voldelige sammenstøt mellom asylanter og høyreorienterte


voldelige sammenstøt mellom Politet og Borgerværnet


voldelige sammenstøt mellom Tyrkere og Kurdere


SunniIslam(IS,Qaida,Hamas) og ShiaIslam (Hizballah)


voldelige sammenstøt mellom Politiet og Ausländerkriminalität.


Her foreslår da EU at det skal avsettes 100 millioner Euro-penger til et prosjekt som skal løse problemene: "DEMOKRATIE LEBEN".


Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Den gamle metaforen om å pisse i havet fungerer ikke på en slik stupid ønsketenkning. Helt åpenbart skjønner ikke politikerne at de nå har sluppet Ånden ut av den berømte flaska og at demokrati vil bli avskaffet i Tyskland.

Daniele Ganser: Natos Secret Armies (2005) om Tyrkia og MIT.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus