Våre venner er det største problemet

USAs visepresident:


«Våre venner er vårt største problem.»


Når manuset forlates kommer sannheten frem. Dette var tydelig på John F. Kennedy Jr. forum ved Harvard universitetets institutt for politikk nylig:


Der sa Jo Biden følgende da han ble intervjuet: 


…vårt største problem er våre allierte - våre allierte i regionen var vårt største problem i Syria. Tyrkerne var gode venner - jeg har det beste forhold til Erdogan som jeg har brukt mye tid sammen med - saudiene, emiratene osv. Men hva er det de holder på med? De var så oppsatt på å fjerne Assad, å skape en stedfortrederkrig mellom sunnier og sjiaer - hva holder de på med?


De pøste inn hundrevis millioner av dollar og ti tusenvis tonn med våpen til enhver som ville sloss mot Assad, bortsett fra at de som som ble støttet og fikk forsyningene var Al Nusra og Al Qaida og jihadistiske elementer fra andre deler av verden.


Hvis du tror jeg overdriver, se bare her….  vi har, presidenten har vært i stand til å sette opp en koalisjon av våre sunniske naboer, fordi USA kan ikke enda en gang gå inn i en muslimsk nasjon og bli oppfattet som en aggressor - det må ledes av sunnier hvis en skal angripe en sunni-nasjon.Kommentar: Etter dette intervjuet har naturligvis Tyrkias ledelse reagert. Det skulle bare mangle. Men det han her sier er det mange andre som ikke er fanget av NATO-propagandaen har visst og uttalt i mange år. Det er greit å vite det av en som sitter med første hånds kjennskap.


Bloggkommentarer levert av Disqus