Veien til kollaps

Ønsketenkningen

 

Veien til kollaps


Den aller siste boka til Thilo Sarrazin heter "Wünschdenken" (Ønsketenkning) og er et oppgjør med den fantasiverden som elitene selger som hjernevask på folket. Sarrazin er topputdannet økonom og vet hva han snakker om. Foraktet realist, dvs. samfunnsfiende.


Det er ikke grenser for hva den politisk korrekte delen av den tyske eliten foretar seg for å bringe Alternative für Deutschland i kne - de aller sjofleste triks.

Nå hadde forkvinnen Frauke Petry i oktober 2012 fått en fortjenestemedalje for sine innsatser i tysk politikk, men nå har hele ulveflokken gått sammen til en kampanje for å frarøve henne medaljen! Ta den tilbake! Meldingen er: AfD skal knuses og det med alle midler.


volkswagen.jpg


Her har da kvalitetsavisa Die Welt en uendelig lang artikkel idag med siste forskningsresultater for islamisering og Shariasering av de muslimske samfunnene i Europa. Jeg må si som sant er at jeg har ikke orket å lese alt da det overensstemmer med hva jeg har skrevet om i årevis. Det foreligger ingen "integrering". Det som skjer er at parallellsamfunnene,også kalt Ghettoer og No Go Zones, blir mere og mere islamisert og Jihadisert.


Die Welt slår stort opp konklusjonen på sosiolog Koopmans ledete forskningsgruppe:

"En tredjedel og opp til halvparten av muslimene i VestEuropa har et tenkevis som overenstemmer med den ideologi og de målsetteingene som de voldelige står for." welt.de/


Realistiske mennesker i Europa finner du i militæret og i politietatene. Disse har i det siste halve året sagt at den normale ordensmakt har ikke en sjans i havet til å mestre 2016 da nok en million, minst, er på vei. Det eneste, sier disse gutta, som kan hjelpe er at Nato og Hærene settes inn ved grenser, asylmottak og ghettoer.

Men nå er det jo slik at USAs oligarki på død og liv vil ha en storkrig mot Russland og da de ikke har tenkt å gjøre dette til en utelukkende Amerikansk-Russisk krig, mobiliserer de nå alle sine vasallstater til krigen mot Russland. Også det europeiske Nato.


images_47.jpeg


Tyrkia,SaudiArabia og Qatar kan hvilken som helst dag gå inn i Syria for å redde ut sine leiehærer av Jihadister som mange steder er omringet av Syrian Arab Army. For Nato har nye oppdrag til dem. De skal sendes til Kaukasus,Krim og Ukraina og delta i den kommende krigen mot Russland. Samarbeidet med ukrainske nynazister er igang allerede.


Så Jens Stoltenberg er på internasjonalt tv hver dag og forteller hvilke enorme satsninger Nato nå foretar i Baltikum, ØstEuropa, Svartehavet. Og så sannelig gikk ikke Frau Merkel ut og sa at Nato skal patruljere Egeerhavet mellom Tyrkia og Hellas.

Om vi nå foretar det tankeeksperiment at NatoTyrkia (velsignet av Stoltenberg) går inn i Syria sammen med partner SaudiArabia, så har vi inngangen til en omfattende krig mellom Nato og Russland - som kanskje begynner allerede i løpet av 2016?


Samtidig fortsetter 1 million fra den tredje verden å flykte til Europa.

En ting er sikkert: Europa kan ikke håndtere en krig mot Russland og en ny flyktningetsunami SAMTIDIG. Det går bare ikke. No Go Zones fra Malmø til Marseilles, fra Birmingham til Dresden vil eksplodere uten paramilitære styrker til å holde tilnærmet orden. I Sverige er selv BLÅLYS-bilenes personell under angrep. Comprendo?


dali_04.jpg


Ja, alle Europas korrekte ønsketenkere: hvis dere vil nedlegge Europa og opprette et islamsk Kalifat, skal dere bare starte en storkrig mot Russland som vår Jens Stoltenberg jobber for dag og natt.


Selv det og gå inn i ghettoene og avvæpne Jihadister og Narkokriminelle er noe vårt Nato utsetter i det lengste. Dess lenger en drøyer,dess voldeligere vil det bli.

Dette er ikke ønsketenkning. Det er den trojanske hesten i modernisert utgave.


Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus