"Venstresiden" støtter finanskapitalen i Frankrike

Norsk «venstreside» og valget i Frankrike 

 

Av Jan Hårstad

Marine Le Pen har naturligvis ikke en sjans i havet da Stormoskeen i Paris, Grand Orient Frimurerlosje og alle jødiske institusjoner massivt oppfordrer sine respektive miljøer til massivt å støtte Macron ved andre valgomgang 7 mai.


gettyimages-607525444-1-1160x772jpg
Har hun tapt allerede? Hva er det i hennes program som tilsier at hun er fascist, slik mange vil ha det til.


Ja, hele det det globalistiske og internasjonale storborgerskapet jobber for at Rothschild invenstmentbanker og millionær Macron skal havne i Elyseepalasset.


    Hvordan forholder den norske venstresida seg til dette?


Det er ikke mulig å finne en eneste artikkel som påpeker det selvfølgelige at en Macron-regjering vil være så godt som et storborgerlig diktatur og et regelrett helvete for de nederste i Frankrike. Arbeidsløsheten og økonomien i landet er verre enn elendig.


  Det er ikke det de er mest opptatt av. Nei, det er småkårsfolkets Marine som er hovedfienden for dem. Definitivt landets største arbeiderparti.


  Klassekampens utenriksredaktør, Yohan S, fyrer 26 april av en obligatorisk breiside mot Marine og på lederplass bemerkes det 25 april:

  "Melenchon vil foreløpig ikke peke på noen kandidat i andre runde, men flertallet av velgerne hans foretrekker ifølge målingene Macron.»


    Dette er da den norske "venstresidas" nye fyrtårn, "De ubøyelige" ledet av Melenchon hvis velgere tipper i retning ultraglobalist og elitebanker Macron. Dette skal vi følge nøye.


jean-luc-melenchon-france-2-emission-politique-23-fevrier-2017-parisjpg_1718483346jpg
Jean-Luc Melenchon. Hadde sosialistpartiet trukket sin kandidat til fordel for han ville han kunne ha gått videre til 2. valgomgang


    Så var det da medlem av Rødt, Kari Fjørtoft, som skrev et innlegg i Klassekampen 25 april som het: "STEM LE PEN!»


    Den 26 april dukker da partisekretær i Rødt.Mari Eifring, opp med en melding som heter"Rødt støtter ikke Le Pen" hvor vi leser:


    "Rødt støtter ingen av de to kandidatene i den siste valgrunden i Frankrike. For øvrig mener vi at HØYREPOPULISTISKE KANDIDATER MÅ AKTIVT MOTARBEIDES, IKKE OMFAVNES.»


    Den norske venstresidas posisjonering er en reprise på det valget som førte den forhatte Hollande til makten. Ut fra teorien om det minste onde het det på lederplass i Klassekampen den gang: VI SETTER VÅRT HÅP TIL HOLLANDE.


11491272-19199221jpg
Sosialistpartiets François Gérard Georges Nicolas Hollande er Frankrikes president og den mest upopulære presidenten landet har hatt.


    Senere har de drevet og satt sitt håp til greske Syriza som driver sitt folk mot sultegrensen. Evnen til å finne politikere som bekjemper arbeiderklassen er formidabel. Faktisk beundringsverdig sett fra kapitalens synspunkt.


    Hollande jobber nå natt og dag for å få restene av sitt sosialdemokratiske parti til å stemme for storborgerskapets mann, Macron.


    Og pendenten til denne internasjonale posisjoneringen, er at Klassekampen kjører opp mangemillionær og globalist Jonas Gahr Støre som neste norske statsminister. Avisa skriver ikke at også Støre fant det forståelig at USA sendte 59 kryssermissiler inn i Syria under påstand om at Assadregimet brukte kjemiske våpen - hvilket ikke er bevist av noen internasjonal kommisjon. Aftenposten bemerket dette, ikke "venstresidas" avis.


emmanuel-macron-a-bordeaux-le-9-mai-2016_5595971-1jpg
Emmanuel Macron, som allerede er utropt til vinner av alle mediene. Han er storkapitalens representant og store deler av det som kaller seg norsk venstreside støtter han.


  Skulle både Macron og Støre bli valgt vil vi få se at det oppstår en tett fransk-norsk allianse i europeisk politikk for disse karene kommer fra samme høyborgerlige pengesterke miljøer og er fullblodsglobalister. Her blir mer islamisering og mer kriger for the New world order. Og veldig mye fransk-taling fra Støre som er på hjemmebane i Macrons verden.


  Er det ikke underholdende med "venstresida" så vet ikke jeg?


Bilder m/tekst: Knut Lindtner

Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus