Verdensrekord i selvbedrag: Norge.

Ufattelig hykleri.

David P.Goldman er en av de store selvtenkerne i internasjonal politisk debatt; han leverer saker du får noe å tygge på. I den siste tida har han hisset seg opp over dobbeltmoralen i Europa og skrev nylig:

"The Europeans, to be sure, are a pack of cynical hypocrites.»


Her skriver da Klassekampen i dag (18 sept 2015) at "Erik Solheim og toppforsker Iver Neumann støtter oppgjør med norsk Libya-krig. Refser norsk selvbilde.»

Hør: det var Erik Solheim som i sin tid bygget om SV fra å være et anti-NATO parti til å bli et Nato-bombeparti. Dette skrev jeg mye om i Klassekampen i sin tid da Solheim fikk SV med på å Nato-bombe Jugoslavia hvor også norske spesialstyrker fra Telemarksbataljonen deltok.

Når Solhjell og Lysbakken glødende gikk inn for å bombe Libya, har de Erik Solheim å takke for at dette var mulig i det gamle pasifistiske og anti-imperialistiske partiet SV. Solheim var isbryteren for SV som et Nato-bombeparti.

Solheim satt jo i regjeringen da Norge bombet Libya i 2011. Og i dagens Klassekampen sier han at han "var kritisk til beslutningen" allerede dengang.

Om man går igjennom alle norske aviser fra 2011, vil man ikke fine ett eneste ord om at Solheim var kritisk til Libyabombingen.

Iver Neumann så vi heller ikke noe til under Libyakrigen, men også han er nå blitt "kritisk" og sier:

"Norge har vært i krig nesten kontinuerlig siden andre verdenskrig. Det nekter norske politikere for.»


Dette er jo faktisk helt sant, men hvor var Neumann under bombingen av Jugoslavia og Libya? En annen sannhet er at norske statsviter-intellektuelle i stort ikke foretok seg noe som helst.

Så har vi dette trikset som pågår nå om å adskille Libyakrigen fra Syriakrigen uten forståelse for at dette er en og samme krig. USA-EU-Nato ville kvitte seg med regjeringssjefer som gikk imot deres geopolitiske interesser innen gass og olje. Og krigsmetoden for dette er helt identisk til punkt og prikke. Væpne jihadister i samforstand med wahhabi-statene SaudiArabia og Gulfen. Det pågår for full damp fremdeles.

Forskjellen består i at Norge bombet ikke i Syria, men førte en ideologisk mediakrig som nasjonen knapt har sett maken til. En må ha klart for seg at ikke bare det pro-jihadske Klassekampen huiet på Natos Jihadister (Spaniakjempere), men det gjorde hele den samlede norske presse. I all hemmelighet gikk regjeringen til det skritt å anerkjenne Syrian National Council som Syrias rettmessige regjering og denne var dominert av Muslim brotherhood - islamister.

En kan ikke regne med at verken AP, Pål T. Jørgensen, Klassekampen, tv tar noe som helt kritisk oppgjør med sin intense propaganda mot Syrias sittende regjering og for Jihads leiesoldater.

I alt det hysteri og gråting som nå pågår i mediaNorge om "Syriaflyktningene" er det bare de aller færreste som spør om årsakene, grunnene, og dette kommer naturligvis av at Vesten med sine kriger og destabilisering selv har laget den.

Resultatet er ikke bare at Schengen allerede er nedlagt og flyttet på historisk museum, men at EU selv polariseres mot borgerkriger. Det vil man allerede se i Hellas kommende søndag hvor Gyllent Daggry seiler opp lik alle andre nasjonalistiske partier i hele Europa. Også i det hellige Tyskland som norskingene lager eventyrbilder av.

Det offisielle Norge vil ikke for sitt bare liv forstå at ønsketenkning, virkelighetsfordreining, etc er direkte livsfarlig i krisetider. Det nytter ikke å opptre som "a pack of cynical hypocrites." Det er pissing i buksa for å holde varmen.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus